We probeerden er een heleboel uit zodat jij dat niet hoeft te doen

From WhatthehellamIagreeingto
Jump to: navigation, search

"Te veel apps kan overweldigend zijn - als je jezelf verspreidt over apps moet je rekening houden met je vitaliteit en wat je aankunt," zei ze. "Er is gewoon veel alternatief, maar [als je een aantal apps gebruikt] geef je je aandacht niet aan dat ene ding goed, dus je zult in staat zijn om jezelf te vinden ... het kan mogelijk de relatie loop van verstoren."

DatingsitesFerrari zei dat online relatiemoeheid een reëel probleem is, vooral bij mensen ouder dan 30.

"Als je dezelfde factor [herhaaldelijk] doet en je ontmoedigd voelt, moet je dat heroverwegen. Het kan een langdurig psychologisch effect hebben. De afwijzing kan zo sterk zijn. Je moet een zekere robuustheid hebben om daarmee om te gaan. Meestal gaat het niet om jou, maar heb je gewoon een bepaald vakje niet aangevinkt [voor de ander]."

En zelfs als apps je primaire sport zijn, moet je volgens Ferrari de mogelijkheid om mensen organisch te ontmoeten niet uitsluiten.

Bumble oprichter Whitney Wolfe Herd.

"Het probleem met mensen online is er meestal een mentaliteit dat ze online zijn en dat deel van hun leven wordt verzorgd. Dat kan ertoe leiden dat je de man in de espressowinkel die gefascineerd is niet opmerkt, omdat je energie ergens anders zit."

Bumble

De eerste "ladies-first" courting app, waar alleen vrouwen gesprekken kunnen uitlokken (behalve bij matches tussen dezelfde personen), ik dacht dat Bumble een enorme stap voorwaarts kan zijn ten opzichte van Tinder. Datingsites Onlangs telde het bedrijf twee miljoen leden in Australië.

Over het algemeen zijn de mannen op Bumble een beetje meer enthousiast over het hof maken dan over het koppelen, maar het is een gecombineerde keuze. Ik heb de app in de zomer verwijderd nadat het aantal mannen leek te kelderen, hoewel ik hem vorige week weer heb opgepakt omdat ik in mijn nieuwe huis nog steeds geen wifi of tv heb. Ik ben aan het chatten met een verstandige, innemende, vriendelijke man. Dus voor nu, is er nog hoop. ★★★

Hinge

Dus, dat is waar de coole jongeren rondhangen. Ik hou van de interface op Hinge, vooral als gevolg van de profielen moet u drie willekeurige vragen beantwoorden, die overeenkomen met uw ideale zondag. Het moet een populaire functie zijn, want ik heb zelfs gezien dat Bumble het heeft nagebootst.

Volgens de marketing spiel, Hinge doelen te zijn "jeugdige en koeler" dan websites vergelijkbaar met RSVP, maar "veel minder oppervlakkig" dan Tinder. Daar kan ik het tot op zekere hoogte mee eens zijn. Het nadeel is dat het een kleinere app is, het heeft niet de kwantiteit van Bumble of Tinder en, zoals we allemaal weten, is online dating een spel van nummers. Toch, ben als gevolg van hebben een mobiele telefoon chat met een man deze week. Kwaliteit boven kwantiteit. ★★★½

Raya

Ik opgeslagen horen over Raya alsof het een aantal ondergrondse lidmaatschap met een geheime deur. True, moet u worden doorverwezen door een ander lid (niet dat onerous) en je moet betalen om te spelen, wat betekent dat het doet onkruid uit een aantal van de dross. Ik heb me voor een maand ingeschreven en hoewel ik een enkele beroemdheid heb gezien, heb ik met niemand een eerlijke dialoog aangeknoopt. Ik had mijn $13 moeten sparen, een paar amandelhoedjes moeten kopen en een praatje moeten maken met de leuke barista in mijn plaatselijke café als alternatief. Maar blijkbaar is het enorm populair in Londen en New York, plaatsen die ik misschien in de komende weken ga bezoeken. ★½ (tot nu toe).

Tinder

In een weloverwogen poging om mijn ex te vermijden, heb ik Tinder geboycot. De laatste keer dat ik er was (circa medio 2014), was het vrij veel een veredelde hook-up website (En als je een soort van wilt, mag ik aanraden betere plaatsen om te gaan waar kwesties zijn, hoe laten we aannemen, minder "ambiguous"). "Maar een paar van mijn beste vrienden die ontmoet op Tinder zijn getrouwd," heb je misschien iemand horen zeggen. Gratis dating links True, er kunnen Tinder huwelijken en Tinder baby's die er zijn, maar ik ben nog niet een te ontmoeten.

En maar. Na overleg met een goede vriend, die me adviseerde "Tinder is de enige die echt werkt", heb ik me (met tegenzin) aangemeld. "De mensen zijn gewoon DTF (down to f--k) maar daarnaast date", stelde mijn ingewijde vriend ook. Maar na een paar dagen was de bezorgdheid om mijn ex te zien, na acht maanden geen contact, te mooi, en heb ik het verwijderd. ★

Melissa Singer is National Fashion Editor van The Sydney Morning Herald en The Age.